juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

bloggers gezocht

Wordt beter gevonden

Als bedrijf is het de bedoeling dat je goed gevonden wordt op internet, dit kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Met goede content voor je website of webshop kun je zeker beter gevonden worden, wel is het dan zaak dat bloggers gezocht moeten worden. Bij blogbrains.nl staan meer dan 1800 bloggers ingeshreven, die zo allemaal hun eigen specialiteit hebben om over te schrijven. Als opdrachtgever is dit een perfecte situatie om een goede blogger te vinden.

Optimaal samenwerken

Dat er iedere keer bloggers gezocht moeten worden is als bedrijf ook niet handig, je kunt je tijd wel beter besteden. Daarnaast vergt het veel tijd om te onderhandelen, en dan weet je nog niet of je wel de geschikte kandidaat hebt gekozen. Bij blogbrains.nl heb je hier geen zorgen meer over, die nemen dit proces helemaal van je over. Geen problemen met tarieven, je betaald als opdrachtgever een vast tarief. Natuurlijk kun je zelf kiezen welke blogger jou tekst mag schrijven, deze hebben zich namelijk ingeschreven voor de opdracht die je hebt uitgezet.

bloggers gezocht

SEO teksten

De teksten die de bloggers schrijven voor je bedrijf, zijn natuurlijk wel SEO gericht om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Je krijgt een mooie rapportage van de resultaten van het blog wat voor je bedrijf is geschreven. Vooraf weet je wat de prijs van een blog is, dit is afhankelijk van het level. Blogs zijn verkrijgbaar in vijf verschillende levels. De samenwerking met blogbrains.nl verloopt snel en professioneel, het is niet zomaar een platform maar een zeer professioneel bedrijf.