juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

www.reintegratietweedespoor.nl

Re-integreren na een langdurige ziekte of langdurig werkloos te zijn geweest, is moeilijk voor een werknemer en een werkgever. Bij Enroute hebben ze veel ervaring met re-integreren binnen het bedrijf en buiten het bedrijf en kunnen ze zowel de werkgever als de werknemer hierin goed begeleiden. Op die manier vindt de werknemer snel een nieuwe en passende baan. Voor re-integratietrajecten tweede spoor, waarbij de werknemer buiten het bedrijf een nieuwe baan zoekt, heeft Enroute een praktijkgerichte en doelgerichte benadering. Dankzij de persoonlijke aandacht, krijgt de werknemer altijd passend werk.

Voordelen Enroute

Het re-integratie traject doorlopen bij Enroute heeft veel voordelen, waaronder de korte doorlooptijd, de persoonlijke benadering en de deskundige adviseurs. Daarnaast zorgt Enroute voor snelheid, daadkracht en duidelijkheid en krijgt iedereen vooraf een vrijblijvend en oriënterend kennismakingsgesprek. Ook doet een arbeidsdeskundige van Enroute een dossiercheck en volgt een uitgebreid intakegesprek met verslaglegging. Iedere werknemer krijgt individuele begeleiding van en twee wekelijks fysiek contact met een vaste begeleider. Verder is het voor de werknemer altijd mogelijk om naar een spreeklocatie te gaan in zijn of haar eigen regio en heeft de werknemer altijd toegang tot de vacaturezoekmachine.

Meer informatie

Bij vragen of als je meer informatie wil over het re-integratietraject tweede spoor dan kan je mailen, bellen of langskomen. Langskomen kan op de vaste locaties in Amsterdam, Alkmaar of Haarlem, maar het is ook mogelijk om langs te gaan bij een van de flexibele spreeklocaties in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Eventueel is het ook mogelijk om langs te komen bij de werknemer thuis of op de locatie van de opdrachtgever. Ook is het mogelijk om via het contactformulier op de website vragen te stellen en een gratis offerte aan te vragen.