mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

ZEO is een ster in social media marketing

18Social media als concept behoeft eigenlijk geen uitleg meer, behalve misschien dan dat het toch keer op keer weer blijkt dat ondernemers er te weinig van weten. Zij zien het toch nog steeds als een in principe sociaal platform voor particuliere gebruikers. Waar ze dan aan voorbijgaan, is het potentieel dat deze media hebben voor bedrijven, puur om zaken op te doen – weliswaar verpakt in een wat onschuldiger ogende opzet.

Waar gaat het namelijk om? Je publiek aanspreken! Waar dat in offline media eigenlijk altijd op een niet-interactieve wijze gebeurt (in de krant staat een boodschap voor de lezer, op de televisie zien we een reclamespotje voorbijkomen) is het grote voordeel dat je dat interactieve principe op de sociale media nou juist wél hebt. Bovendien leer je je doelgroep op platforms als Facebook, Twitter en LinkedIn als geen ander kennen. Daar pluk jij met je bedrijf weer de vruchten van!

Gegarandeerd van aandacht voor jouw bedrijf

52Een van de belangrijke tips voor het aankomende jaar die ik je dan ook echt mee kan geven, betreft dan ook de bewustwording hiervan. Ga voor 2015 eens na welke doelen je wilt bereiken en hoe je deze denkt te bereiken. Wil je jezelf écht op de kaart zetten met je bedrijf, dan kan ik het je aanraden eens met een internet marketing bureau om tafel. 47Ik ben zelf erg te spreken over ZEO social media marketing. Zij leveren een volledig pakket voor je aan en bij ZEO social media marketing ben je gegarandeerd van de volgende onderdelen:

  • Doelgerichte campagnes met een helder plan van aanpak
  • Bereik van de juiste doelgroepen met Facebook advertentiecampagnes
  • Promotie, likes en leads met aantrekkelijke Facebook actietabs
  • Actuele statusupdates en content op je Facebookpagina
  • Resultaten in overzichtelijke rapportages