juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Aantoonbaar voldoen aan de AVG

Aantoonbaar voldoen aan de AVG is erg belangrijk

Aantoonbaar voldoen aan de AVG is best wel een lastige klus. Sinds kort is de nieuwe privacy wet ingevoerd om persoonsgegevens van mensen nog beter te beschermen. Voor alle bedrijven betekende dit dat zij hieraan moesten gaan voldoen. Zelf heb ik ook een eigen bedrijf en ik moet zeggen dat de nieuwe wet mij een paar slapeloze nachten heeft bezorgt. Ik heb mij er in proberen te verdiepen door er veel over te lezen. Alle tips die er te vinden waren, ben ik af gegaan. Omdat ik zelf niet thuis ben in de juridische wereld was dat best wel een pittige taak.

Privacy wet

Aantoonbaar voldoen aan de AVG kan op deze manier

Aantoonbaar voldoen aan de AVG was voor mij heel erg lastig. Dat kwam omdat ik er eigenlijk niet zoveel van begreep. Er kwam opeens zoveel bij kijken dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Hoe ik ook te vergeefs op internet naar tips zocht, het mocht niet baten. Aangezien ik er al zoveel tijd in had gestopt en eigenlijk niets was opgeschoten, besloot ik dat het tijd werd voor een andere aanpak. Het leek mij verstandig om een professional in te schakelen die mij hiermee kon helpen.

Kies voor een professioneel bedrijf

Aantoonbaar voldoen aan de AVG aan een bedrijf over laten was een hele goede keuze. Ik ben heel erg blij dat ik daar uiteindelijk voor ben gegaan. Zelf was ik er nooit uitgekomen en ik had er anders alleen maar meer tijd eraan verspilt. Soms is het heel erg verstandig om iets uit te besteden aan een professioneel bedrijf. Die weten precies waar zij mee bezig zijn en zo weet jij zeker dat het op de juiste manier gebeurt. Zeker als het om zo iets belangrijks en ingewikkelds gaat zoals de nieuwe privacy wet.