juni 14, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Dankzij juridisch advies Tiel heb ik de zaak gewonnen

Mijn vader is, nadat hij is gepensioneerd, op zoek gegaan naar een hobby. En ik mag zeggen dat het hem aardig is gelukt. Hij is nu een soort uitvinder geworden, een uitvinder van de gekste, maar vaak ook nuttige spullen. Zo heeft hij laatst een soort klem ontworpen waarmee je makkelijk een fiets aan de muur kan hangen, hierdoor hou je ruimte over in de schuur voor andere spullen. De klem zelf is niet groter dan een mensenhand, maar wel ontzettend handig. Zelf heb ik deze klem ook in gebruik. Mijn vader wilde deze klem op de markt brengen en had hiervoor octrooi aangevraagd Maar wat bleek nog geen maand nadat hij deze aanvraag had gedaan was er een fabriek die deze klemmen al op de markt had gebracht. Dankzij juridisch advies Tiel heeft mijn vader zijn gelijk kunnen krijgen en is de klem uit de markt gehaald. Zonder de hulp van juridisch advies Tiel was het mijn vader nooit gelukt om zijn gelijk te krijgen.   24Legal_Marieke_©MStijger_5590-e1457379800142

Goed lopend product

De uitvinding van de klemmen is een goed lopend product geworden. Mijn vader heeft een bedrijf gevonden die voor hem deze klemmen, tegen een leuke vergoeding, maakt. Nooit gedacht dat mijn vader na zijn pensionering het nog zo goed zal doen op de huidige markt. Hij is tegenwoordig druk met de verkoop van zijn klemmen in zowel het binnen als het buitenland. Mede door de hulp van de juristen hoeft mijn vader nog niet achter de Geraniums te zitten, maar is een druk zakenmannetje geworden.  15050537708_9e07ccd513_z-350x245