mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Altijd al een Bedrukte vlag gewild

Bedrukte vlagMijn vrouw en ik zaten al een paar weken erover na te denken om een aantal vlaggen te bedrukken. Je moet namelijk veel reclame maken, wil je veel opvallen. Daar het je verschillende manieren voor. Zo kan je gaan voor internet reclame of juiste voor reclame met vlaggen, roll up banners of spandoeken. Er zijn ontzettend veel manieren om reclame te maken. Aangezien wij een frietzaak hebben is het voor ons handiger om roll up banners aan te schaffen en vlaggen. Op het winkelcentrum lopen dagelijks veel mensen langs. Als zij een leuke aanbieding zijn, zijn ze eerder geïnteresseerd om een frietje te halen dan met een Google advertentie.

Afgelopen week was ik aan het zoeken op internet onder ” bedrukte vlag ”. Ik kwam vervolgens uit bij meerdere bedrijven die daarin gespecialiseerd waren. Een bedrijf kwam er het beste uit de verf en dat was Reclamedeal. Over dat bedrijf stonden veel goede recensies. Zo stond er dat ze beschikken over een goede service en ook nog eens vlaggen leveren van goede kwaliteiten. Een klant als ik kreeg daar veel vertrouwen door!

Echt een aanrader. SAM_0480

De website zag er uitstekend uit. Je kon alles makkelijk vinden en alles stond goed omschreven. Op deze manier wist je precies wat je kocht. Het fijne was ook dat je alles precies kon samenstellen naar jouw eigen smaak. Je had namelijk de keus om te kiezen uit verschillende soorten afmetingen, materialen en afwerkingen. Nadat ik het had besteld, had ik het al binnen vier dagen in huis. Ik kan je verzekeren dat de bedrukte vlag beschikt over uitstekende kwaliteiten!