april 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Auto wassen Terneuzen was wel nodig

Maandelijks heb ik een afspraak met Auto wassen Terneuzen, voor mijn bedrijfsauto’s. Ze worden veel gebruikt en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat de auto’s heel vies zijn na een maand rijden. Nu wil ik andere ondernemers laten weten dat Auto wassen Terneuzen nog niet zo’n slecht idee is en dat het op ten duur veel geld zal besparen.

schoonmaak1

Alle auto’s worden gewassen

De afspraak is dat alle auto’s worden gewassen, Dit is niet alleen wassen, maar ook grondig word schoongemaakt. Zowel intern als extern worden de auto’s helemaal gecheckt en word er met de juiste wijze gewerkt. Zo word alles schoongemaakt met speciale producten en word alles dubbel gecheckt voor eventuele plekken die zijn overgeslagen.

Het is natuurlijk wel handig als de auto’s er spik en span uit zien voor de klant, wij rijden vaak naar klanten en dan moeten we schoon en netjes over komen. Ik als baas wil het dan ook absoluut niet hebben dat er voor een afspraak rotzooi in de auto ligt. Mijn werknemers mogen hun eigen auto wel zelf schoonmaken, maar de vaste reiniging staat vast. schoonmaak

Perfect bedrijf

De meeste bedrijven die deze dienst aanbieden hebben vaste dagen of kunnen geen contract aanbieden. Een ander punt is ook nog dat veel bedrijven meerdere auto’s niet in een korte tijd kunnen behandelen. Dit bedrijf steekt er met kop en schouders boven uit en doet perfect werk. Ik weet zeker dat mijn bedrijf nog lang hier klant zal blijven en hopelijk jouw bedrijf ook in de toekomst.