mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Data driven training

Een datagedreven revolutie

Het bedrijf Expandior geeft aan dat we ons middenin de vierde industriële revolutie bevinden. Het is een datagedreven revolutie, waardoor het essentieel is dat je als professional de taal van data leert spreken en daarmee begrijpt wat voor een impact big data en digitale technologieën hebben in de maatschappij. Je kan daarom ook een data driven training volgen, om jezelf bij te scholen. Tijdens deze data analytics training krijg je een fundament over data gedrevenheid. Leer je ook hoe data driven business modellen in elkaar zitten en krijg je handvatten om de inzichten toe te passen in de praktijk. De training is een inspiratie en een bewustwording om je op weg te helpen naar datageletterdheid en zodoende een digitale native speaker te worden. Je krijgt mee wat de valkuilen zijn en de soms wat abstracte theorie wordt vertaald naar praktische inzichten waarmee je sowieso vooruitkomt.

Data driven training


Welke vaardigheden leer je?

  • De training werkt met een aantal leerdoelen. Na de training weet je in ieder geval dat:
  • Data van cruciaal belang is voor je organisatie.
  •  Hoe datagedreven- en platform business modellen werken
  • Je weet wat je eigen digitale voetafdruk is
  •  Je weet wat de basisvaardigheden zijn op het gebied van data-analyse en data
  • Je weet hoe data wordt ingezet om waardevolle informatie te creëren en kan dit vertalen naar succesvolle proposities.
  •  De basiscompetenties van Data Management
  • Je kunt jezelf en je team voorbereiden op de toekomst

 De coach


De training wordt gegeven door Alex Dowdalls. Een zeer ervaren consulent en tevens een internationaal spreker. Hij helpt organisaties om hun businessmodel te vernieuwen, waarbij hij data en digitale technologieën gebruikt. Alex werkt met thema’s zoals kunstmatige intelligentie, blockchain, de inbedding van governance en compliance en risk. Naast deze werkzaamheden doceert hij ook op de Nyenrode University, de NCOI Computrain en de Beeckestijn Business School. Ook is hij start up mentor bij het innovatieplatform van TU Delft.

Het programma


Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:
Introductie van een nieuwe digitale wereld: het belang van data

1.     De Vierde Industriële Revolutie

2.     De opkomst van data gedrevenheid

3.     Traditionele vs. datagedreven businessmodellen

4.     De grootste verschuiving van de afgelopen decennia

5.     Datagedreven- en platform businessmodellen

 Onderzoek; ontdek je eigen digitale voetafdruk

 Data, Big Data and Data Analytics (inc. Data Management)

Test uw data awareness: assessment 

Doelgroep van de training

De training is geschikt voor alle professionals en executives én managers die succesvol (willen) zijn in de digitale economie en daarmee de taal van data willen spreken. Mocht je meer informatie willen, kun je een kijkje nemen op de website. Je weet na de training welke taken je concreet kan ondernemen om de volgende stap te zetten richting een Data Driven Enterprise. Het is een eendaagse training, maar je kan ook een Advanced training volgen op basis van Incompany training. Tijdens een meerdaags programma is er de mogelijkheid om op basis van maatwerk dieper in te gaan op onderwerpen als: data governance, data strategy, data security en data quality.