juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Plak het zelf raamstickers

Een goedkope promotie activiteit met Plak het zelf raamstickers!

Plak het zelf raamstickers

 

 

 

 

 

Vorige week maandag ging ik zoals gewoon weer naar mijn onderneming toe. Ik kwam aan en toen viel het mij pas op, dat mijn onderneming vrij kaal was. Nergens was er iets van promotie materialen aanwezig. Aangezien vele bedrijven gebruiken maken van raamstickers, ging ik zelf ook opzoek naar een paar leuke raamstickers. Simpelweg om te laten zien dat mijn onderneming in dat pand zit. Ik nam een zoals gewoonlijk een kijkje op het internet, tegenwoordig zoek ik vrijwel alles op via het internet. Via het internet kwam ik dan ook terecht op de website plakhetzelf.nl. Op deze website kwam ik vrij snel terecht bij Plak het zelf raamstickers. Deze raamstickers vond ik zeer interessant, want ik geheel mijn eigen ontwerpen gaan maken. Van deze ontwerpen werden dan de raamstickers gemaakt. Ik vond het leuk idee en ik bestelde een aantal Plak het zelf raamstickers!

Leuke raamstickers voor een zeer voordelige prijs!Raam stickers

Een week na bestelling werden de raamstickers al geleverd. Eindelijk kon ik mijn onderneming van de buitenkant, een beetje gaan aankleden. De raamstickers waren geplaatst op de ramen. Gelijk oogde mijn onderneming een stuk professioneler. Ik heb voor een relatief goedkope prijs, een top promotie activiteit uitgevoerd. Iedereen die langskomt ziet nu, dat mijn onderneming op deze locatie is. Ik ben super blij met de raamstickers van plakhetzelf!

Top ontwerpen