juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Bedrukte bierglazen

Een origineel relatiegeschenk voor je relaties

Iedereen kent wel de relatiegeschenken, een klein beetje hetzelfde verhaal. Vaak pennen, blocnotes of andere bureau artikelen die in de la verdwijnen en niet meer terug worden gezien. Bij het opruimen van de la komen ze nog tevoorschijn om in de prullenbak te verdwijnen. Geef je relaties een origineel cadeau, een bierglas met het logo of de naam van je bedrijf erop. Bedrukte bierglazen worden namelijk wel gebruikt, neemt men een biertje dan wordt het glas gebruikt en wordt er weer aan je bedrijf gedacht. Voordeel is ook dat het opvalt, in korte tijd wordt het bereik groter.

v

Sponsor een vereniging of club in de buurt

Wat is er leuker dan de plaatselijke voetbalvereniging of andere sportvereniging in je dorp te sponsoren met glazen voor de kantine. Met bedrukte bierglazen maakt de vereniging automatisch reclame voor jouw bedrijf. Niet alleen mensen uit het dorp, maar uit de hele regio zien je bedrijf. Met promobee.nl zorg je ervoor dat je niet alleen bekender wordt, ook het netwerk van bedrijven zal groeien. Binnen korte tijd wordt het netwerk door heel het land verspreid, en misschien wel buiten Nederland. Door een eenvoudige bewerking van bierglazen kan het zover komen.

Bedrukte bierglazen

De leverancier op de markt van promotie

Het bedrijf PromoBee is de partner op de markt als het gaat om promotie artikelen. Ons doel wat we voor ogen hadden is gelukt, een origineel promotiegeschenk maken voor de klanten, anders dan andere bedrijven. Bedrukte bierglazen is een sterk promotiegeschenk, niet alleen voor bedrijven maar ook voor restaurants en cafés. Heb je geen idee hoe je glas eruit komt te zien? Geen probleem, binnen een uur heb je een digitaal voorbeeld in je mailbox hoe je ontwerp eruit ziet op een glas. Ben je tevreden kun je heel eenvoudig een bestelling doen op de website.