juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Een professioneel spandoek maken doe je bij ReclameDeal

logoZoals jullie inmiddels van mij weten deel ik graag tips wat betreft ondernemen. Vandaag ga ik er dan ook weer een met jullie delen, en wel een niet zo voor de hand liggende. Moet jij voor jouw organisatie een spandoek maken dan heb ik het juiste adres voor jullie gevonden. Namelijk bij de firma reclamedeal.nl. En spandoek kan voor vele dingen gebruikt worden. Zo kun je deze gebruiken om de naam en logo van het bedrijf te weergeven, zodat deze in de verte herkenbaar is. Of je kunt hier bijvoorbeeld een bepaalde boodschap mee communiceren. Wanneer je spandoeken laat maken bij dit bedrijf zijn deze zowel binnen als buiten bruikbaar. Dit omdat het gedrukt wordt op speciale inkt waardoor de spandoek water en uv-bestendig is.

frame_damwand3

In allerlei soorten en maten

Je kunt bij ReclameDeal een spandoek maken op verschillende manieren, denk aan enkelzijdig, voor op het bedrijfspand. Ook kun je deze dubbelzijdig bedrukken. Dit heb ik zelf ook gedaan, deze vervolgens langs de snelweg gehangen op zoon grote reclame toren. Het materiaal wat ik toen er tijd gebruikt hebt is polyester. Andere materialen die zij nog aanbieden zijn mesh, bisonyl of blockout. Doordat ik mijn spandoek voor aan de snelweg goed moest bevestigen, had ik vele afwerkingen nodig. Dit was gelukkig geen probleem en was eenvoudig aan te geven. Ik had de keuze uit ringen van 25 cm of 50 cm. Zij gaven ook nog als optie om het drukwerk te voorzien van een tunnelzoom, dat vond ik overigens niet nodig. Maar wel fijn om zoveel opties te hebben.

beurskubusWat voor mij niet nodig was toen ik mijn spandoek had besteld, maar wellicht voor jullie wel is de snelle levering. Wanneer je een bestelling voor 10:00 hebt besteld en afgerond krijg je deze de volgende werkdag al in huis. Makkelijk dus als je bijvoorbeeld op korte termijn een beurs hebt en je daar een professioneel spandoek voor nodig hebt. Als laatste tip wil ik jullie meegeven dat ReclameDeal ook nog accessoires voor spandoeken levert, dus een frame of spinhaken. Ik zou dus zeggen doe hier je voordeel mee!