mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Financial lease

Financial lease regelde super snel mijn droomauto

Financial leaseEen tijdje geleden ben ik in aanraking gekomen met financial lease. Een goede vriend van mij had het hierover tijdens mijn verjaardag en daardoor ben ik toen best wel nieuwsgierig geworden. De auto die ik toen had, was namelijk nodig aan vervanging toe. Na mijn afstuderen heb ik die gekocht en dat was inmiddels toch alweer 4 jaar geleden. Hij kwam iedere keer nog wel door de APK heen, maar ik wist vrij zeker dat het niet lang meer zou duren voor dat anders was.

De hulp van financial lease

Toen ik contact opnam met financial lease merkte ik direct dat ik hier goed geholpen ging worden. De man waarmee ik aan de telefoon sprak, kon mij namelijk goed adviseren. Voordat ik contact met hen opnam, wist ik niet of leasen iets voor mij zou zijn. Gewoonlijk krijg je dit natuurlijk bij een baan erbij, maar het is dus ook mogelijk om een leaseauto te nemen wanneer je dit niet krijgt van je baas. Voor mij kwam dit uiteindelijk voordeliger uit om te gaan leasen dan wanneer ik nu zelf een nieuwe bolide aan zou schaffen. Ik vond het fijn om te merken dat zij alle opties voor mij open hielden. Soms krijg je bij verkopers of adviseurs heel erg het idee dat zij niet objectief zijn, maar dat gevoel kreeg ik hier helemaal niet.

Het allernieuwste model

Financial lease

Het fijne aan financial lease was dat zij ongelofelijk snel mijn droomauto konden regelen. Ik had namelijk een nieuwe model BMW op het oog wat nog niet zo lang op de markt was. Daardoor was het bij reguliere autoverkopers nog niet zo makkelijk om deze te krijgen. Gelukkig wist de man die mij hielp bij financial lease het heel erg snel te regelen. Voor ik het wist kon ik erin over de snelweg scheuren!