juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Het beste incassokantoor!

Welkom allemaal, als ervaren ondernemer zijnde probeer ik de jonge ondernemers om mij heen vaak te helpen. Zo heb ik een jonger broertje dat ook onderneemt en probeer ik hem van veel tips te voorzien. Zo kwam hij laatst naar me toe en vertelde hij me dat hij last had van veel klanten die hem niet betalen. Daarom vertelde ik hem over een incassokantoor. Zo’n bedrijf zorgt ervoor dat je je geld terugkrijgt. Ik heb zelf ook veel klanten gehad die niet betalen en daar word je niet vrolijk van. Daarom schakel ik altijd de hulp in van Bill incasso. Dit incassobureau zorgt er altijd voor dat ik mijn geld terugkrijg. Als dit niet het geval is en het lukt ze dus niet om mijn geld terug te krijgen dan geld de no cure no pay regeling. Dit houdt in dat als het ze niet lukt om mijn geld terug te krijgen ik ze niet hoef te betalen.

Mijn broertje was helemaal overtuigd!

Toen ik dit aan mijn broertje vertelde was hij direct overtuigd. Hij wilde wel met dit bedrijf in zee gaan en had veel vertrouwen in dit incassokantoor. Ik heb hem daarom verteld dat hij snel contact met het bedrijf op moet nemen en hij hierdoor zijn geld weer krijgt. Hij heeft dit dan ook meteen gedaan en hij heeft zelfs al een afspraak met het bedrijf staan.