juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Het juiste adres voor al uw intern transport

Nooit geweten dat transportwagens zoveel verschil kunnen maken met het uitoefenen van mijn werkzaamheden. Sinds er in het bedrijf waar ik werk nieuwe intern transport is gekomen ga ik bijna fluitend naar mijn werk. Voorheen zag ik er enorm tegenop om weer te gaan werken, vooral als er veel pakketten binnen kwamen. Als ik ’s avonds thuis kwam was ik gebroken en wist haast niet meer hoe ik op de bank moest zitten om mijn rug een beetje te ontzien. Tegenwoordig is mijn werk een stuk lichter geworden, zware pakketten hoef ik niet meer te tillen, ik kan nu zelfs meerdere pakketten tegelijk meenemen om door het bedrijf te verdelen om op de juiste afdelingen te brengen. Langzamerhand worden alle oude karren vervangen door nieuw intern transport. Je ziet bijna alle werknemers met een glimlach met de nieuwe karren door het bedrijf lopen. Niemand hoor ik meer klagen over de zware omstandigheden van  de werkzaamheden.   pag-2-hef-wagen-212x300

Geweldige service

Iedereen is zeer te spreken over de transportmiddelen, maar zeker ook over de service die Datema Electronics geeft. Laatst was er een van de karren kapot en na een telefoontje kwam er al iemand van de storingsdienst langs om te kijken wat er aan mankeerde. Helaas kon de kar niet meteen worden gemaakt omdat er enkele onderdelen besteld moesten worden. Maar lang hebben we niet op de reparatie moeten wachten, binnen twee dagen konden we weer volop gebruik maken van onze nieuwe kar. datema