juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

logo yellow

Koerier internationaal gevonden

Mijn bedrijf was langzaam aan het groeien. We kregen er steeds meer klanten bij wat natuurlijk een goed teken is. Tot op heden kwamen onze klanten eigenlijk alleen uit Nederland. We hebben een klant gehad die heel erg tevreden was met ons werk en daarom heeft hij besloten om ons weer in te schakelen. Deze keer was het een klus waarbij de goederen op locatie moesten worden afgeleverd. Deze locatie lag niet binnen Nederland. Voordat wij deze klant weer van dienst konden zijn moesten we kijken wat er allemaal mogelijk was,

Yellow Transporttransit

Ik heb mijn netwerk ingezet en zo kwam ik bij koerier internationaal Yellow Transport. Dit bedrijf verzorgt goederen transport in zowel Nederland als Internationaal. De persoon die mij doorverwees naar dit bedrijf heeft hele goede ervaringen gehad en daarom besloot ik ook contact op te nemen.

Via de telefoon heb ik uitgelegd wat de eisen waren van het transport en de medewerker aan de telefoon vertelde mij dat het zelfs mogelijk was om een track en trace code te krijgen waarmee de bestelling online te volgen was.

Nadat ik de klant had geïnformeerd over de mogelijkheden zijn we met elkaar in zee gegaan. Het was de eerste keer dat we internationaal leverde. Alles ging volgens planning en de samenwerking met de koerier internationaal Yellow Transport ging ook heel goed.truck_volvo

Door de track and trace werden wij maar ook de klant goed op de hoogte gehouden. De goederen kwamen op tijd en onbeschadigt aan! Sinds deze levering heb ik ervoor gekozen om met Yellow transport te blijven werken.