april 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

bidon

Ik had dus gekozen voor Lavista bidons bedrukken

Lavista bidons bedrukkenLaatst kreeg ik de verantwoordelijkheid om een relatiegeschenk te regelen voor een klant van ons. Dit voor een klanten die onder meer fietsen verkoopt. Ik wist dan ook niet wat ik hun moest geven. Vandaar dat ik online ben gaan zoeken naar inspiratie om toch met iets leuks en vooral bruikbaars te komen. Als enige eis had ik wel meegekregen dat het bedrijfslogo erop moest komen.

Zo was ik meerdere websites af gegaan echter steeds zonder succes. Dit terwijl het aanbod groot is online. Alleen was ik wel op zoek naar iets origineels. Dit in de zin van presentatie. Zodoende kwam ik terecht bij de website genaamd bidons-bedrukken.nl. De recensies over deze website waren dan ook goed, vandaar dat ik besloothier mijn aankoop te doen. Lavista bidons bedrukken kost hier ook nog eens weinig.

Toch is het origineel

bidons met logo

Nu is het geven van bidons niet bepaald origineel. Echter voor dit bedrijf is het wel iets waar zij aan hebben. Verder bij je bij Lavista wel zeer veel keuze. Zo kun je dus wel iets uitzoeken wat weinig andere te bieden hebben. Natuurlijk was het bij de site wel mogelijk om het bedrijfslogo erop te zetten. Het enige wat ik moest doen was een duidelijk foto hiervan opsturen. Vervolgens kreeg ik een proefversie te zien. Toen ik groen licht gaf werd deze hier dan ook op bedrukt.

bidonLavista bidons bedrukken is dan ook echt een aanrader. Vooral omdat zij die hier al aanbieden vanaf 0,80 eurocent per stuk. Verder is de levering ook nog eens erg snel, dit terwijl alles keurig bedrukt wordt.