juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Pennen bedrukken doe je bij Max Giving

 

 

Beste lezers, welkom op mijn zakelijke blog! Het onderwerp van vandaag is Max Giving. Al een geruime tijd ben ik bezig met het vergroten van de naamsbekendheid, van mijn onderneming. Ik had al in meerdere marketing activiteiten geïnvesteerd, maar zonder het gewenste resultaat. Zodoende ben ik verder gaan zoeken op het internet! Na een tijdje via het internet rondgeneusd te hebben, kwam ik terecht op de site van Max Giving. Ik kon werkelijk waar mijn ogen niet gelezen. Deze site had een zeer breed assortiment met ideeën, die ik kon gebruiken voor marketing activiteiten. Er stonden vele leuke verschillende ideeën op, maar mijn keuze werd al gauw duidelijk. Ik wilde pennen gaan laten bedrukken, voor mijn onderneming. Pennen kun je namelijk makkelijk afgeven aan de mensen. Vrijwel iedereen heeft een pen nodig, zonder dat zij het weten staat mijn onderneming dan in hun hoofden gegraveerd. Telkens als de mensen schrijven met de pen zien zij namelijk het logo van mijn onderneming!

Echt een top bedrijf!

De bestelling van de pennen werd al vrij snel geleverd. Natuurlijk ging ik eerst een kwaliteitscheck doen. De kwaliteitscheck beviel goed en ik was zeer tevreden over het product. Dit bedrijf is echt een top bedrijf, dat top kwaliteit levert! Dankzij deze vorm van marketing heb ik eindelijk het gewenste resultaat behaald. Mijn omzet is met achttien procent gegroeid en mijn doel was vijftien procent. Ik heb mijn marketing doel dan ook zeker behaald!