juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Om de drie maanden online drukwerk

logo (57)Om de drie maanden online drukwerk

 

Ik regel altijd het online drukwerk, dit komt meestal omdat er niet veel tijd is om het echt in een shop te gaan doen. Via een site is online drukwerk zo te regelen, je kan precies aangeven wat je nodig hebt en binnen een paar dagen is het al geregeld en bezorgd. We hebben denk om de drie maanden online drukwerk nodig, ik heb dit automatisch maar op mij genomen, misschien ook omdat ik wat grafischer ben dan de rest. De takenverdeling is nog wat scheef, ik merk dat ik wel meer doe dan de rest. Wat ik hier van vindt weet ik nog niet. Ik geloof altijd in dat iedereen zichzelf wel laat zien, wil je je best doen, dan moet dit uit jezelf komen. Er is een iemand in het team die ook wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft dus daar kan ik wel goed mee samen werken. Hoe het in de toekomst gaat lopen weet ik niet, op een gegeven moment gaan we wel meer geld verdienen en dan gaan de verhoudingen wat scheef lopen. Dus we zullen zien hoe dit opgelost wordt. Ik ben af en toe bezig met een coaching programma, omdat ik ook het uiterste uit mijzelf wil halen, maar daarbij wil ik ook de mensen om mij heen stimuleren. Dit gebeurd meestal, merk ik, als ik iemand ergens verantwoordelijk voor maak. Men voelt dan dat het belangrijk is. Het is ook belangrijk dat de taak leuk is, er moet dus een persoonlijke twist in zitten waardoor het voor diegene interessant is om te doen. Alleen dan werkt het optimaal, anders kan het ook nog wel eens verzaken, vooral omdat er niet veel geld is om uitbetaald te krijgen.