mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Tip: efficiënter wagenpark

Leuk dat ik je hier weer tref, jullie weten inmiddels al wel dat ik er alles aan doe om de mensen om mij heen de juiste tips te geven. Dit lukt inmiddels erg goed en ik denk dat ik jullie al een hoop leuke tips gegeven heb. Dit wil ik ook zeker blijven doen want ik heb er erg veel plezier in. Vandaag heb ik weer een erg leuk tip voor jullie, mijn broertje heeft namelijk een eigen post bedrijf en hierdoor moet hij erg veel bezorgen. Ze hebben verschillende busjes en soms loopt de communicatie niet helemaal goed. Mijn broer wilde dan ook erg graag een efficiënter wagenpark  Hier wilde hij hulp voor zoeken, hij wilde een systeem vinden waardoor hij precies kon zien waar iedereen was. Het communiceren gaat nu ook veel beter en hij merkt dat zijn omzet hierdoor zelfs stijgt. Alles wordt nu sneller afgeleverd waardoor hij meer opdrachten kan doen.

Een top systeem

Dankzij BussinesTrack heeft mijn broer nu een efficiënter wagenpark. Omdat het hem zo goed bevalt leek het mij een goed idee om jullie deze tip mee te geven. Ik denk in ieder geval dat je er echt iets mee kan en ik denk dat mijn broer dat ook wel heeft aangetoond, Kijk anders zelf even op de website voor meer info.