juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

vacatures gemert

Vacatures Gemert vind jij bij dit bedrijf

Er zijn een heleboel leuke Vacatures Gemert te vinden via het bedrijf Brabant Match. Zelf heb ik via hen ook baan gevonden en ik ga daar nu elke dag met plezier heen.  Zij zorgen ervoor dat bedrijven die nieuwe werknemers zoeken in contact komen met mensen die een baan zoeken. Bij het bedrijf kun jij aangeven naar wat voor soort werk opzoek bent en dan gaan zij kijken of er een match is. Zo gaf ik bijvoorbeeld aan dat ik graag dertig uur per week wil werken. Zij kijken dan alleen naar de opties die bij jou wensen aansluiten. Op die manier zoek jij heel gericht en vind jij sneller jouw droombaan.

Werk

Vacatures Gemert die bij jou passen

Zelf kwam ik bij vacatures Gemert terecht toen ik net afgestudeerd was. Ik was opzoek naar een baan in de regio en kreeg van mijn vader de tip om eens bij Brabant Match langs te gaan. Ik besloot een afspraak op kantoor te maken om kennis te maken. Toen ik daar op kantoor kwam, voelde ik mij gelijk welkom. Alle werknemers waren super aardig en jij kon echt zien dat zij plezier in hun werk hadden. Het was heel erg fijn dat zij echt luisterde naar al mijn wensen en verwachtingen van een baan.

Werk

Ik kon gelijk aan de slag

Er waren verschillende vacatures in de buurt van Gemert die goed bij mijn profiel paste. Het bedrijf had echt goed gekeken met welke bedrijven ik het beste zou matchen. Een paar dagen later kon ik al op sollicitatie gesprek komen bij het eerste bedrijf. Ik had echt een heel leuk gesprek en een goede klik met de onderneming. De volgende dag kreeg ik een belletje dat ik aangenomen was en direct aan de slag kon. Ik ben heel erg blij dat ik via het bedrijf Brabant Match deze leuke baan gevonden heb.