april 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Seeh

Veiligheidsbril op sterkte

Voor de start van mijn nieuwe bedrijf had ik enkel nog veiligheidsbrillen op sterkte nodig. Heel wat werknemers dragen namelijk een bril of contactlenzen en de combinatie bril plus een gewone veiligheidsbril op sterkte is gewoon niet praktisch. Daarom dat ik ervoor heb gekozen om via Seeh veiligheidsbrillen op maat te bestellen. Ik heb online een formulier ingevuld en korte tijd later werd ik gecontacteerd door een vriendelijke medewerker die de bestelling in orde heeft gebracht. De levering verliep ook erg vlot en zonder problemen.

Seeh

Positieve reacties

Sinds we de nieuwe veiligheidsbrillen op sterkte in gebruik hebben genomen, heb ik al tal van positieve reacties gekregen van het personeel. De brillen zitten erg comfortabel doordat ze niet veel wegen. Ondanks het lichte gewicht blijven ze stevig op hun plaats zitten, zelfs bij bruuske bewegingen. Ze zijn ook makkelijk te kuisen wanneer er stof of vocht op de bril komt te zitten. De brillen zijn van zichzelf wel vocht- en vetafstotend, maar even wrijven met een vochtig doekje helpt echt! Voor mij is het duidelijk, als we in de toekomst weer nieuwe veiligheidsbrillen nodig hebben, dan ga ik voor de modellen die Seeh aanbied samen met Hans Anders.