juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

incassobureau no cure no pay

Aanrader: incassobureau no cure no pay

incassobureau no cure no payAls ondernemer zijnde wil ik goede kwaliteit leveren aan mijn klanten. Helaas komt het zo nu en dan eens voor dat een klant niet wil betalen. De weigering van het betalen kan meerdere redenen hebben als voorbeeld: de klant heeft geen geld en/of de klant is ontevreden over de geleverde kwaliteit. Maar wanneer de werkzaamheden verricht zijn verwacht ik natuurlijk dat de klant betaald. Wanneer een klant na een aantal facturen nog niet heeft betaald , dan schakel ik over naar het inhuren van een incasso bureau.

Maar ikzelf had een aantal vervelende ervaringen beleefd aan incassobureau’s. Simpelweg omdat het inhuren van een incassobureau geld kost en als er geen geld bij de klant werd verhaald, dan leed ik nog meer verlies. Gelukkig ben ik terecht gekomen bij Bill incasso incassobureau no cure no pay. Een incassobureau no cure no pay is namelijk een bureau dat werk op no cure no pay basis. Dit houdt in dat u alleen hoeft te betalen wanneer er geld wordt verhaald bij de klant. Als er geen geld wordt verhaald bij de klant hoeft er ook niks betaald te worden!

Bill incasso

Een aanrader!

Achteraf kan ik u zeggen dat Bill incasso geweldig is. Het grootste gedeelte van de klanten betalen de facturen wanneer Bill incasso wordt ingeschakeld. Af en toe komt het ook wel eens voor dat Bill incasso het niet voor elkaar krijgt. Maar het mooie daaraan is dat ik dan ook niets hoef te betalen!

Wilt u een goede incassobureau inschakelen? Dan is Bill incasso het incassobureau voor u!Kwaliteit