juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Waarom kiezen voor een luxe pen?

Het uitzoeken van een cadeau voor mannen kan al zeer lastig zijn. Zeker als je in eerdere jaren al veel cadeaus hebt gegeven. Iets waar niet veel mensen aan denken is een pen luxe. Wij hebben allemaal wel een favoriete pen en als je die niet hebt dan ben je altijd op zoek naar een pen. Daarom is een luxe pen perfect om te geven. Om het extra speciaal te maken kan je er ook nog een naam, initialen, een specifieke datum of een bericht in graveren. Dit is ook het perfecte cadeau om te geven bij het tekenen voor het kopen van een huis. 

Hoe kies je een luxe pen 

Een van de grotere spelers in luxe pennen is parker jotter pen. Het fijne aan dit merk is dat je heel veel keuze hebt. Zowel in budget als in ontwerp. Natuurlijk is het belangrijk om te bepalen hoeveel je aan de pen wil uitgeven. Als je dit hebt bepaald kan je gaan kijken naar de verschillende ontwerpen. Kies een ontwerp dat bij degene past voor wie je het koopt. Als je het ontwerp hebt gekozen kijk dan ook nog even naar de verschillende geschenkdozen. Je kan bijvoorbeeld kiezen tussen een leren, suède of houten verpakking. Genoeg keuze dus. 

Hoe kies je een ontwerp dat bij je past?

Dit is een vraag die vaak terugkomt. Het lastige van deze vraag is dat dit voor iedereen anders is. Maar ik help je graag op weg. Als eerste: welke uitstraling wil je hebben. Wil je een creatieve, rijke, romantische of zakelijke uitstraling hebben? 

Als je dit weet kan je hier kleuren bij verzinnen. Het logo zelf zou ik aan de professionals over laten. Dit is namelijk erg moeilijk en kan je op vast lopen. Vervolgens kijk je naar de laatste puntjes op de I. Maak nog wat aanpassingen waar nodig. Alles klopt? Ben je tevreden? Top dan ben je klaar. 

Waarom kiezen voor gepersonaliseerd papier 

Kort gezegd, het straalt luxe uit. Als je als bedrijf veel geld vraagt voor je advies of product dan mag de klant ook wel wat terugverwachten. Uiteraard goed afgeleverd werk (dus inhoudelijk). Maar ook een mooie showroom en een lekker bakje koffie. En daarbij hoort ook papier met je logo erop. Zichtbaar maar niet dominant. Dat is perfect te bereiken met gepersonaliseerd papier. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je dit gebruikt als kladpapier. Het is de bedoeling dat de klant hier op zijn wensen kan noteren. Of dat hier op een contract getekend kan worden. 

Is luxe echt zo belangrijk

Het hangt helemaal van je bedrijf af. Maar voor de meeste bedrijven is het wel belangrijk. Overal waar je groot in wilt zijn speelt luxe een grote rol. Van een manege voor paarden tot alternatieve geneeskunde. Klanten moeten onder de indruk zijn. Als ze weggaan bij jouw bedrijf moeten ze met een fijn gevoel weggaan. De inrichting van jouw bedrijf heeft hier heel veel invloed op. In de schoonheid wereld wordt er veel met kaarsen gewerkt. Het geeft je het gevoel dat het om jou draai. Ook geven kaarsen een luxe en warm gevoel. Elke sector kan kleine dingen doen waardoor er toch meer klanten komen.

Waarom kiezen voor een luxe rollerball pen

Je voelt echt dat een luxe rollerball pen veel meer kwaliteit heeft dan een goedkope pen. zowel in de inkt als in het echte gevoel als je met de pen schijft. Veel mensen schijven hedendaags nog maar erg weinig en als ze dan schijven doen ze dat niet meer met een vulpen. Kies daarom voor een rollerball pen. super makkelijk om mee te nemen.