juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

lederen schort

Zelfs modieus in de keuken

Je herkent het vast wel als je regelmatig in de keuken staat, je hebt een stoffen schort dat op een gegeven moment onder de vetvlekken zit. Het staat niet alleen erg amateuristisch, voor de hygiëne is het ook niet echt een goed teken. Over de bescherming van een stoffen schort maar niet te spreken, goede bescherming is ver te zoeken. Door gebruik te maken van een lederen schort heb je wel de bescherming die je nodig hebt tijdens het koken, en het staat ook erg modieus.

lederen schort

Perfect voor in de tuin

Bij het gebruik van een lederen schort ben je niet alleen goed beschermd, je kunt het schort ook perfect gebruiken voor een bbq in de tuin met vrienden en familie. Xapron.nl heeft al jarenlange ervaring met de schorten, en gebruikt uitsluitend het beste leer wat uit Italië komt. De schorten kun je in verschillende kleuren kopen, eenvoudig om een leuke passende kleur te kopen. Wil je een schort cadeau doen, dan is het zelfs mogelijk om een schort te personaliseren met een naam erop. 

Verschillende maten

De lengtemaat van een lederen schort is ook belangrijk, een te kort schort geeft niet de goede bescherming. Een te lang schort is niet handig met lopen bijvoorbeeld, de schorten van Xapron.nl zijn in drie verschillende lengtematen verkrijgbaar. De standaard lengte van een schort is 82 cm, maar voor mensen die kleiner zijn is er ook een geschikt schort van 74 cm in de webshop verkrijgbaar. De breedte is zo berekend dat de voorkant en een stukje van de zijkant van je lichaam beschermd is.