juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Alarmsysteemexpert.nl voor het beveiligen van mijn bedrijf

Laatste tijd word er veel ingebroken bij ons op het bedrijvenpark, we zitten namelijk afgelegen op een terrein met allemaal bedrijven bij elkaar. Voor inbrekers dus ideaal om ongestoord te werk te kunnen gaan, maar ik wilde niet dat het mijn bedrijf zou overkomen. Ik nam maatregelen door op de site van Alarmsysteemexpert.nl te kijken, tot mijn grote vreugde zag ik een ruim aanbod voor alle wensen. Op Alarmsysteemexpert.nl zag ik gelijk goede keuzes voor mijn bedrijf.

14_camera-banner

Na contact te hebben opgenomen heb ik mijn keuze gemaakt

Ikzelf heb niet veel verstand van alarmsystemen, die codes en termen zeggen mij niet zoveel. Daarom leek het me slim om contact op te nemen, zo kon ik namelijk met een expert overleggen en samen er (hopelijk) uitkomen wat voor mijn bedrijf het best uit zou komen. Ik kreeg een hele vriendelijke medewerker aan de telefoon die alle vragen kon beantwoorden, heel fijn vond ik dat, kreeg ik tenminste geen keuzemenu’s! De medewerker heeft me van alles uitgelegd en me geholpen naar het uiteindelijke beste systeem. Ik kon deze gelijk bestellen, deze was nog op voorraad dus ik had geen lange wachttijd. Het kwam wel professioneel over als bedrijf zijnde om deze vakkundig te laten installeren door de experts, zo wist ik zeker dat het goed gemonteerd was.

Hele goede ervaring met Alarmsysteemexpert

Vanaf dat ik telefonisch contact opnam tot aan de montage bij mijn bedrijf heb ik een goede samenwerking gehad met dit bedrijf. Zeer gedreven medewerkers die hun werk goed uitvoeren, ik ben heel goed geholpen en ben achteraf ook heel blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Het is uiteindelijk een pakket geworden met zowel dag als nacht bewaking en monitoren op het kantoor om deze beelden in de gaten te houden, dit allemaal voor een geweldige prijs! Het is zeker het geld waard.

logo