juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Anera

Anera maakte een nieuwe etage

Anera heeft bij ons bedrijf een nieuwe etage gebouwd. Omdat ik zeer tevreden ben over het gehele proces en de afwikkeling hiervan, heb ik besloten om mijn complimenten achter te laten op dit blog. Omdat wij op een prima locatie zitten met ons bedrijf maar er wel een etage bij konden gebruiken wegens uitbreiding. Hebben wij besloten om dit bedrijf hiervoor in te schakelen. Tijdens het gesprek die ik voerde met een medewerker van dit bedrijf kreeg ik direct een goede indruk van de werkwijze die wordt gehanteerd. Tevens werd er met ons meegedacht om ons project te kunnen realiseren.

Anera

De verbouwing verliep erg goed

Toen de ingenieur van Anera ons de 3D tekening toonde waren wij erg enthousiast en wat ons betreft kon de verbouwing van start gaan. Alle voorbereidingen werden gemaakt in de eigen werkplaats van dit bedrijf en deze werden gebruiksklaar bij ons geleverd. Wij hebben besloten om onze zaak een week dicht te doen. Zelf kon ik makkelijk vanuit huis werken en tussendoor ben ik uiteraard naar de zaak gegaan om te zien hoe ons project vorderde. Tijdens de opbouw zag ik hoe professioneel de medewerkers van dit bedrijf te werk gaan. 

Toen het project klaar was en wij de etage konden gaan inrichten, bedacht ik mij dat wij geen betere investering hadden kunnen doen dan deze. De aankomende jaren kunnen wij op een prettige manier werken en kunnen wij tevens een goede werkplek bieden aan de nieuwe collega’s die nog moeten worden aangenomen.

Anera