juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Waarom kiezen voor een loods bouwpakket?

Zelf een loods bouwen

Een loods bouwen is een flinke taak, niet zozeer vanwege de omvang van een loods, maar vooral vanwege de omvang van zo’n project dat u zich ermee op de hals haalt. Zelf een loods bouwen is normaal gesproken voor veel mensen niet echt een optie – het kost veel tijd en werk – en een loods laten bouwen vraagt om veel planning en ook best een grote investering. Zelf een loods bouwen biedt u daarentegen voordelen die u nergens anders kunt vinden. Lees hier daarom meer over zelf een loods bouwen. Een prefab loods kunt u namelijk helemaal op maat bestellen wat uw mogelijkheden voor het plaatsen van een loods zeer groot maakt.

Waarom een prefab loods bouwen?

Zelf een loods bouwen met een prefab loods bouwpakket biedt u een aantal interessante voordelen. Ten eerste, als u zelf een loods bouwt, betekent dit dat u alle controle hebt over het ontwerp en de omvang. U kunt het ontwerp in grote lijnen aanpassen aan de specifieke behoeften die u heeft ten aanzien van opslag in en functionaliteit van de loods. U kunt altijd de afwerking kiezen die het beste bij u past

Zelf uw materialen kiezen

Ten tweede, als u kiest voor zelf een loods bouwen, heeft u de mogelijkheid tot het kiezen voor een aantal soorten materialen wat betreft gevelbeplating, dakpanelen en deuren en ramen. Zo zijn er verschillende soorten deuren leverbaar. Naast loopdeuren uit staal, kunststof of aluminium, met of zonder glas, zijn er sectionaaldeuren leverbaar voor een loods. Sectionaaldeuren, ofwel overheaddeuren, zijn onder meer leverbaar in verschillende uitvoeringen en veel kleuren en handbediening of elektrische bediening. En als het gaat om licht kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lichtdoorlatende dakplaten en verschillende soorten ramen. Er zijn vaak vaste, kiep- en vast/kiep/kantel ramen in verschillende afmetingen in diverse kleuren leverbaar.

Besparing op kosten

Ten derde bespaart u met zelf bouwen van een (prefab) loods veel geld op de bouwkosten. Kiest u voor een prefab zelfbouwloods? Dan kunt u dus een goedkope loods bouwen. Dat kunt u eigenhandig doen, of laten doen, uiteraard.

Alle voordelen van zelf een loods bouwen op een rijtje

We hebben alle voordelen van zelf een loods bouwen hier op een rijtje gezet:
  • Licht in gewicht
  • Op maat geproduceerd
  • Snelle levering
  • Leverbaar in verschillende soorten dakbeplating
  • Leverbaar in verschillende soorten wandbeplating
  • Leverbaar in verschillende isolatiediktes
  • Keuze in deuren en ramen
  • Keuze uit meerdere kleuren met topkwaliteit coating
  • Eenvoudig zelf uw loods bouwen met de uitgebreide montagehandleiding

Meer zakelijke blogs lezen?

Wilt u meer zakelijke blogs lezen? Klik dan op deze link, dan ziet u ze allemaal.