juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Bedrijfsinventarissen door Trading Together

Bij Trading Together houden ze zich dagelijks bezig met opkoop en demontage van bedrijfsinventarissen, met als specialisme gebruikte magazijnstellingen. Bij hen is de klant koning, ze zetten zich in om het juiste magazijn inventaris in te kopen. U kunt hierbij denken aan palletstellingen, tweedehands legbordstellingen, magazijnstellingen en andere grote raamwerken om uw magazijn compleet te maken. Bij Trading Together heeft u garantie dat er goed wordt samengewerkt en meegedacht met de klant. De samenwerking wordt hierdoor ook gekenmerkt door huidige klanten.

De kracht van Trading Together

Bijna elke aanvraag kan vanuit de voorraad geleverd worden. Door middel van de hoge omloopsnelheid en door het efficiënt werken kunt u blijven profiteren van de zeer aantrekkelijke prijzen. Bij Trading Together zijn ze altijd geïnteresseerd in het overnemen van magazijnstellingen. Het vakkundige personeel van Trading Together komt op een verantwoorde manier zodat er geen onveilige situaties ontstaan. En aan het eind zorgen ze er ook voor dat uw bedrijfsruimte netjes wordt achtergelaten. Daarnaast kunt u voor inrijstellingen terecht bij Trading Together. De inrijstellingen worden gebruikt voor het opslaan van grote hoeveelheden gelijke pallets met dezelfde producten. Door gebruik te maken van deze stellingen heeft u uw opslag altijd georganiseerd.

Wilt u samenwerken met Trading Together?

Trading Together is afgelopen tijd onder andere druk geweest met bandenstellingen bij De Banden Express. De gangpaden zijn hier net iets breder dan gebruikers, zodat de orderpickers snel hun gang kunnen gaan. Benieuwd wat Trading Together voor uw bedrijf kan betekenen? Dan kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen of vraag een offerte aan als u wilt samenwerken. Daarnaast kun u altijd sparren over de mogelijkheden zodat u tot de juiste keuze komt om uw magazijn in te richten.