juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

zakelijke fotografie

Bijzonder mooie zakelijke fotografie

Voor zakelijke fotografie, ben je bij Paul Barendregt aan het juiste adres. Hij heeft een zeer goede kijk op bepaalde dingen en weet als geen ander om dit vast te leggen op een gevoelige plaat. 

Voor ons bedrijf waren wij bezig om een reclame folder te maken. Natuurlijk kan je zomaar wat foto’s bij elkaar zetten en hier een folder van te maken. Het resultaat is dan wel dat deze eerder in de prullenbak terecht komt, omdat het niet aantrekkelijk is om te gaan lezen. Daarom hadden wij besloten dat wij hier een professioneel bij halen, iemand die verstand heeft om de aandacht van het publiek te krijgen. zakelijke fotografie

Onze folder met mooie zakelijke fotografie erop

Nadat wij van plan waren om een bedrijfsmagazine te laten maken, hebben wij contact gemaakt met Paul Barendregt.  Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. Het was voor ons de vraag hoe wij onze wensen in de praktijk konden brengen, maar daar had Paul meteen een duidelijk antwoord op. Hij liet ons verschillende voorbeelden zien van zakelijke fotografie, die hij eerder had gemaakt. Wij wisten genoeg, met deze man wilden wij graag in zee gaan. Alle foto’s waren zo mooi en aangrijpend, precies naar wij op zoek waren.