april 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

CNC draaien

CNC draaien voor het echte werk

Gelukkig ben ik bekend met CNC draaien van Meester Techniek. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om het werk naar behoren uit te voeren. Bovendien hebben zij een vast team die de juiste kennis en ervaring hebben op dit gebied. Ben jij opzoek naar een bedrijf die CNC draaien kan? Dan ben je zeer zeker bij dit bedrijf aan het juiste adres. Zij werken op de precieze manier zodat het eindresultaat perfect is. Zelf voeren wij dit soort werkzaamheden ook uit. Alleen zijn onze machines niet bestemd voor het fijne werk. Hierdoor hebben wij er toen voor gekozen om er een extern bedrijf voor in te schakelen. Zo konden wij onze eigen productie door laten gaan en alle opdrachten aannemen.

CNC draaien

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken. Eigenlijk was ik verbaasd met de hoeveelheid bedrijven die hetzelfde werk uitvoeren. Zo ben ik terecht gekomen op de website van Meester Techniek. Bij dit bedrijf heb ik voldoende informatie op de website kunnen lezen. Deze informatie gaf mij de doorslag om contact op te nemen met hen. Een vriendelijke medewerker aan de andere kant  van de lijn heeft mijn vragen zeer goed weten te beantwoorden.

CNC draaien uitbesteedt

Onze eerste opdracht hadden wij aan dit bedrijf uitbesteedt. Voordat wij het hadden verwacht kregen wij al te horen dat de productie met succes is afgerond. De snelheid waarmee zij te werk gaan is perfect en dan heb ik het nog niet gehad over de aantrekkelijke prijzen die zij hanteren!