april 18, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Coaching met paarden

Coaching met paarden voor een pakkende teambuilding

Coaching met paarden zorgt ervoor dat jij samen met jouw team de juiste samenwerking gaat krijgen. Wellicht heb je er nooit over nagedacht dat je met dieren een hoop kunt bereiken. Toch raad ik je aan om je hier eens in te verdiepen. Zelf merkte ik sinds een tijdje dat ons team als het ware uit mekaar valt. Het klinkt misschien heel erg gek, maar nadat er een aantal dingen op kantoor waren gebeurd voelde het niet meer goed. De gezelligheid leek wel verdwenen te zijn en iedereen was te druk bezig met het verrichten van de werkzaamheden. Hierdoor heb ik er toen voor gekozen om eens wat anders te organiseren zodat het personeel even achter de computer vandaan kan komen.

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een manier waarmee wij toch de nodige plezier gaan beleven, maar ook het team weer samen zien te krijgen. In een mum van tijd was ik terecht gekomen op de website van Coeurage. Op deze website merkte ik dat het samenwerken met dieren een geschikte kans is.

Coaching met paarden gaf ons de nodige rust

Coaching met paarden

Samen met het team zijn wij hier geweest. Bij aankomst merkte ik al meteen dat de paarden ons rust gaven. Het klinkt wellicht erg vreemd, maar wij waren te druk bezig met de dieren en hadden niet in de gaten dat wij mekaar voorbij liepen. Dankzij deze geweldige coaching zagen wij op een gegeven moment in waar wij mee bezig waren. Vanaf dat moment hebben wij het compleet anders aangepakt.