juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Complete website laten maken

Complete website laten maken bij Vrijdagonline

Complete website laten maken

Ik kan er weer tegenaan

Het is wel duidelijk dat ik er zelf niet zo in thuis ben; ik wist namelijk niet hoe eenvoudig het was een complete website laten maken! Ik dacht dat ik wel advies kon krijgen en het verder zelf moest doen. Er zijn echter tientallen bedrijven die me konden helpen met een complete website. Zo, dat scheelde weer! Ik heb daar geen verstand van en ook eigenlijk geen tijd voor. Met liefde schakelde ik dus Vrijdagonline in. Ze hebben in een mum van tijd een prachtig mooie website voor me gemaakt, die compleet past bij de producten die ik verkoop. Vrijdagonline heeft echt kennis van de zaak, en daarom is mijn website ook geheel gepersonaliseerd. Ik merk ook dat mijn klanten en potentiele klanten hier heel goed op reageren. Het voelt alsof mijn zaak in een nieuw jasje is gestoken en dat voelt erg goed!

Complete website laten maken

Super service

Voor elk bedrijf kan Vrijdagonline wel een website maken. Ik heb ze namelijk gelijk aangeraden aan een vriendin, die de websitebeheer van hun bedrijf doet. Ik weet dat zij er ook geen ster in is, dus zij was ook erg blij. Vrijdagonline heeft ons beiden erg snel en duidelijk geholpen. We kunnen ook altijd aankloppen als we nog eens vragen hebben en de mensen daar zijn erg vriendelijk. Ik kan daarom aan iedereen die een professionele website nodig heeft dit bedrijf aanraden. Zij hebben kennis van hun vak als geen ander en zijn altijd blij je te helpen.