mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

East Side, het communicatiebureau Haarlem

Sinds wij het communicatiebureau Haarlem in ons bedrijf op visite hebben gehad, hebben wij een heel andere kijk op elkaar gekregen. De sfeer op onze afdeling was de laatste maanden zeer grimmig aan het worden. Dit was ook duidelijk te merken aan het ziekteverzuim en aan de fouten die op de afdeling werden gemaakt. Eén ding was zeker, hier moest worden ingegrepen door de leidinggevende. Nadat iedereen een persoonlijk gesprek had gehad kwam al snel aan het licht dat de communicatie op de afdeling ver te zoeken was. Iedereen deed maar wat en of het nu goed of fout was, daar maakte niemand zich zorgen om.   

De sfeer is weer geweldig

Door de inzet van het communicatiebureau Haarlem is de sfeer op de afdeling veel en veel beter geworden. Het punt was dat de werknemers elkaar niet meer begrepen en daardoor de roddels op de werkvloer kwamen. 

East Side gelooft dat face to face contact meer impact heeft en dat live communicatieprojecten meer zijn dan een piek in de communicatie. Inderdaad had het face to face contact meer impact en dat was meteen al te merken tijdens één van deze bijeenkomsten. Door de bijeenkomsten zijn de medewerkers elkaar meer gaan respecteren en nemen nu de tijd voor elkaar om een probleem van de werkvloer af te krijgen.