juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Etagevloer

Een etagevloer bij PlusM2

Op zoek naar een bedrijf is zeer eenvoudig een etagevloer kan leveren en plaatsen? PlusM2 is een bedrijf die dit met alle gemak kan doen. PlusM2 heeft namelijk al vele jaren lang in in deze dienstverlening en hebben al veel mensen geholpen. hierdoor het maken, leveren en plaatsen van deze dingen niet heel moeilijk. Ook heeft PlusM2 veel verschillende afmetingen aan etagevloeren, waardoor het eenvoudig is voor veel verschillende bedrijven om toch een etagevloer te nemen.

Etagevloer

De vergunningen

Vergunningen, deze mooie dingen zijn altijd nodig in de bouw en natuurlijk ook op veel meer plaatsen. Je had het al misschien geraamd, maar voor een etagevloer kan er ook een vergunning nodig zijn. Alleen heeft dit een speciaal iets. Voor etagevloeren geldt namelijk het volgende: Het kan gezien worden als een bouwonderdeel, dit wordt gezien als de vloer gebruikt wordt voor een extra permanente werkplek, zoals een kantoor of orderpick. Dan is er inderdaad een vergunning nodig. Maar als deze vloer alleen maar gebruikt wordt voor bijvoorbeeld een extra opslagruimte, wordt dit gezien als een inrichting en is er geen vergunning nodig. Het is wel een gedoe, maar kan er uiteindelijk iets heel moois en handigs uitkomen. Zorg er dus voor dat je deze regels weet als je etagevloeren gaat bouwen.

Etagevloer

CE-markeringen

Alle metalen verkopers moeten sinds de nieuwe wetgevingen altijd leveren volgens de Europese unie wetgevingen. Dit geldt dus ook voor PlusM2. Zo levert PlusM2 dus altijd met een CE markering en weet je 100% zeker dat je goed materiaal in huis gaat krijgen.