juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Een naaimachine haalt u bij Habraken

Heeft u een naaimachine nog? Dan bent u bij Habraken op het goede adres. Wij zijn namelijk een groot bedrijf dat zich richt op naaimachines. Habraken is een bekend bedrijf die andere bedrijven vertegenwoordigt zoals: Pfaff, Mitsubishi en Pegasus. Wij beschikken over een groot technische dienst ruimte met een ruime voorraad en reservedelen van de naaimachine. Habraken is een ik ook wereldwijd een bekend bedrijf. Wij exporteren onze naaimachine naar meer dan 40 landen.

Het zoeken naar de juiste naaimachine kan erg lastig zijn. Daarom ben u bij ons op het juiste adres. Wij helpen u namelijk met het zoeken naar de juist naaimachine die u nodig heeft voor uw bedrijf of winkel. Habraken heeft 35 jaar lang ervaring in verkopen en maken van naaimachines. Daarom wordt u gegarandeerd dat wij u goed helpen en een goede service verlenen. U krijgt daarom van ons ook 12 maanden garantie.

Service & informatie

Habraken levert u de perfecte service voor het vinden van de perfecte naaimachine. Onze servicedienst staat altijd voor u klaar voor al u vragen en wensen. Heeft u een speciale naaimachine nodig? Geen probleem! Die regelen wij voor u. Als u het al weet, kunt altijd bij ons langskomen. We hebben namelijk een grote showroom met wel 500 verschillende type naaimachines. De keuze is ruim en zeker handig voor het zoeken van de perfecte naaimachine die past bij uw past. Wij helpen u graag bij vinden van de juiste naaimachine. Wij hopen u snel te zien!