mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Een WordPress website laten maken: een kickstart voor je bedrijf

Als je graag een professionele en mooie website wil, voor bijvoorbeeld jouw bedrijf of blog, dan kun je Puur Webdesign een wordpress website laten maken. Zo wordt je geholpen bij het bouwen van je eigen website geheel volgens jouw eigen voorkeuren. Bovendien biedt een goed gebouwde wordpress website je de mogelijkheid deze op eenvoudige wijze zelfstandig bij te houden en eventueel vernieuwen. Als je er echter vanaf het begin af aan een rommeltje van maakt, kun je later in de problemen komen. Dan zie je door de bomen het bos niet meer. Hier geldt dus absoluut dat een goed begin het halve werk is. Bij Puur Webdesign wordt je aan zo’n goede start geholpen.

Voordelen van WordPress

Het grootste voordeel van WordPress is dat het bijzonder gebruiksvriendelijk is. Of je nu handig bent met computers en software of niet, vrijwel iedereen kan zijn of haar weg hierin vinden. Door middel van bijna 3.000 voorgeprogrammeerde thema’s is er voor iedereen wel een goede optie beschikbaar. Bovendien kun je, met behulp van ruim 30.000 (vaak gratis) plug-ins, allerlei extra snufjes toepassen op je website. Deze kun je zelf gemakkelijk installeren, waardoor je geen ingewikkelde HTML-aanpassingen hoeft te doen in het zogenaamde stylesheet van je website. Zo is het ook mogelijk om een webwinkel te bouwen waar je klanten met een paar klikken kunnen bestellen en betalen, of om een lesrooster op te stellen waarin mensen zich zelf kunnen inschrijven voor de verschillende lessen of trainingen.

Ook kan het gebruik van WordPress als Content Management Systeem (CMS) je een vliegende start bezorgen wat betreft zoekmachine vindbaarheid (SEO). Zo bouw je dus niet alleen meteen een professionele, mooie en makkelijke website, maar doe je tegelijkertijd een beetje aan marketing. Dit gaat echter niet vanzelf, hier heb je zeker aan het begin wel advies bij nodig. Met de goede en deskundige hulp van de professionals van Puur Webdesign wordt een wordpress website laten maken zo wel erg aantrekkelijk en simpel.

Doe-het-zelf

Met jouw WordPress website kun je eigenlijk alles zelf doen. Eerst kies je zelf een domeinnaam, dan helpt Puur Webdesign jou met het opzetten van je website, waarna je zelf je gang kan gaan en je complete website kunt aanpassen naar jouw eigen voorkeuren. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben of ben je op zoek naar nieuwe ideeën, dan kun je ook op het forum terecht. Hier helpen WordPress gebruikers elkaar om het beste uit ieders website te krijgen. Zo krijg je niet alleen de oplossing voor iets waar je tegenaan gelopen bent, maar kun je ook inspiratie opdoen om jouw website nog aantrekkelijker te maken. Het is natuurlijk niet voor niets dat bijna een kwart van alle websites WordPress als CMS gebruiken.