juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Franchisenemer worden: pluk er de vruchten van

Franchisenemer worden kan wel eens heel gunstig voor je zijn als je een administratiekantoor hebt of plannen hebt om voor jezelf te beginnen. Kubus kan veel voor te betekenen. Je betaalt weliswaar wat extra’s om bij zo’n groep te mogen horen, maar je krijgt er dan ook veel voor terug. De voordelen zijn legio.

 

Een zeer uitgebreide kennisbank

Omdat er inmiddels honderd franchisekantoren bij Kubus aangesloten zijn en het netwerk van specialisten op allerhande vakgebieden snel groeit, is de kennisbank onuitputtelijk. Naast collega’s die in hetzelfde schuitje zitten als jij, kun je ook profiteren van specialisten op vakgebieden waar je zelf niet zo heel erg in thuis bent, zoals loonadministratie en bedrijfsovernames.

Een strenge selectie

Omdat het kwaliteitsniveau hoog moet blijven kan niet iedereen zomaar de merknaam “Kubus” op zijn of haar kantoor spijkeren. Er moet aan wat eisen worden voldaan en middels een beoordelingssysteem zal worden bekeken of je jezelf binnenkort tot deze groep zal mogen rekenen. Verder worden de leden constant getraind zodat hun kennis en kunde up to date blijft. Nieuwe leden worden bovendien opgeleid bij regionale opleidingscentra. Alleen op deze manier kan kwaliteit worden gegarandeerd.

 

Een enthousiast team

Deel uit mogen maken van Kubus is erg fijn. Mensen die zich tot de coöperatie mogen rekenen dragen dat uit en maken twijfelaars meteen enthousiast.