juni 14, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

locker 1

Gebruik maken van een locker met pincode

Als je graag ergens je spullen wilt opbergen in een openbaar gebouw of een openbare ruimte is het altijd fijn als er een kluisje is waar je je spullen in kan stoppen. Veel gebouwen hebben tegenwoordig een locker met pincode staan voor bezoekers waar zij en hun familieleden en of vrienden hun spullen kunnen opbergen. Deze lockers worden beveiligt met een door jezelf gekozen pincode die alleen jij kan weten.

Zo kunnen andere mensen niet zomaar in je locker, en hoef jij niet rond te lopen met een sleutel die je eventueel kwijt raakt.

Werking van een locker met cijferslot

Een locker met cijferslot heeft een hele simpele werking die voor iedere consument te begrijpen is. Zoals de naam al suggereert is het een locker die als beveiligingssysteem een cijferslot gebruikt. Deze 4-cijferige code kan je zelf bedenken en naar eigen behoren invullen op de locker.

Elke locker heeft een klein stappenplan die je moet volgen zodat jouw code geregistreerd wordt in de locker als de code waarmee die geopend en gesloten kan worden. Zo houdt de locker jouw spullen beveiligd, en kan je zonder zorgen verder en je kostbare spullen veilig opbergen.

Hoe secuur is een locker met cijferslot

Een locker met cijferslot is juist heel secuur. Je kan denken dat technologie niet altijd betrouwbaar is, waar ergens natuurlijk een kern van waarheid achter zit. Daarentegen zijn deze lockers gemaakt met een heel simpel en secure vorm van technologie waardoor er eigenlijk geen falen in zitten.

Een code gebruiken die op een hele kleine kans gekraakt kan worden is een stuk veiliger dan een sleutel meenemen waarvan de kans aanwezig is dat je die onderweg kwijt raakt en zo niet meer bij je persoonlijke goederen kan komen.