mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Liever een game PC dan een console

Het is al jaren een punt van discussie binnen de game-wereld: PC of console. De console heeft, terecht, het imago van een echte plug-and-play machine die vooral gericht is op de wat meer casual gamers. Je zet het apparaat aan en je kan meteen aan de slag, en dat terwijl je lekker onderuit ligt op de bank. Toch is dit lang niet voor iedereen het ideale beeld van lekker ontspannen met een game. Deze mensen worden juist veel blijer van een mooie game PC die helemaal is afgestemd naar hun wensen. Tegenwoordig is het kopen van een gespecialiseerde game PC net zo makkelijk als het kopen van een console: je kan gewoon een game computer bestellen via internet.

Hou je staande tussen alle vaktermen

Zeker als je er nog niet veel verstand van hebt kan het samenstellen van een game PC erg lastig zijn. Je krijgt te maken met dingen als processorsnelheid, RAM geheugen en videokaarten. Als je niet weet wat deze dingen zijn en wat ze doen zal het je snel afschrikken en zou je kunnen denken dat een console kopen toch maar veel makkelijker is. Toch is dit helemaal nergens voor nodig. Op internet zijn configurators te vinden waar je je eigen game PC kan samenstellen en waarbij de functie van elk onderdeel haarfijn uitgelegd wordt zodat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Alles over game PC’s is hier te vinden.

Maak je gamen future-proof

Hét grote voordeel van game PC’s tegenover consoles is dat je een game PC volledig naar jouw wensen en specificaties kunt bouwen. Speel je vooral minder zware games, dan hoef je ook een minder dure PC te kopen. Of wil je juist de nieuwste games met de mooiste graphics spelen? Dan investeer je wat meer geld in je PC en upgrade je jouw bestaande onderdelen naar wat duurdere en betere onderdelen. Met een game PC heb je volledige vrijheid in het kiezen van de specificaties en wordt je niet gelimiteerd door de hardware.