mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

mparts logo

Makkelijk gasdrukveren bestellen

CS-Gasveren_sVoor mijn werk moest ik op zoek naar een goede leverancier voor gasdrukveren. Omdat mijn werkgever bezig is met een nieuw product moest er een goede leverancier worden gevonden die snel en voordelig goede gasdrukveren zou kunnen leveren. Aan mij was de taak dus besteed om met een goede leverancier aan te komen.

Via het internet

Al eens eerder heb ik nieuwe leveranciers gevonden. Hierdoor wist ik precies wat bij ons bedrijf zou passen en daarom ben ik via het internet op zoek gegaan. Via het internet ben ik terechtgekomen bij de website van het bedrijf Mparts. Op de website zag ik al dat dit bedrijf kon bieden wat wij nodig hadden.

Gasdrukveren_sOp de website las ik ook het een en ander over het bedrijf, maar om een duidelijk beeld te krijgen heb ik gebeld. Tijdens het telefonisch gesprek met een medewerker werden veel van mijn vragen beantwoord. Omdat wij in grote aantallen zouden gaan bestellen konden wij een korting krijgen.

Met een lijst met informatie ben ik naar mijn werkgever gegaan. Het bedrijf Mparts heb ik voorgelegd, zodat mijn werkgever kon beslissen of dit iets zou zijn voor ons. Al snel was mijn werkgever enthousiast en daarom hebben wij een bestelling geplaatst om te kijken of alles goed zou gaan.

Het bestellen en het afleveren van de producten ging heel erg snel en daar was mijn werkgever heel erg blij mee. Vanaf nu worden de gasdrukveren bij Mparts besteld. Wij zijn niet alleen tevreden over de goede producten, maar ook over de kwaliteit van de service.