juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Goedkoop pakketten verzenden

Een goede en snelle verzending is voor iedere webwinkelier van groot belang. Klanten hebben het liefst zo snel mogelijk een bestelling in huis. Op verzendkosten besparen? Dat doet u door uw pakketten goedkoop te verzenden via Shops United. Deze partij is specialist als het gaat om snelle en goedkope pakketverzending en biedt een complete verzendoplossingen voor al uw pakketten in binnen- en buitenland. Deze unieke webapplicatie bezorgt u niet alleen een aanzienlijke tijdwinst, maar zorgt ook voor een flinke besparing op uw lopende kosten.

Betrouwbaar en snel

Het kiezen voor de juiste pakketservice is voor iedere webwinkelier van groot belang. Producten die niet geleverd worden, er lang over doen of zelfs kapot aankomen zijn de angst van vele consumenten. Wist u dat een slechte levering kan leiden tot negatieve recensies op internet? Als dit vaak voorkomt kan het zelfs einde oefening betekenen. Een veel gehoorde vraag is dan ook: welke bezorgservice is snel en betrouwbaar? Het antwoord is simpel: Shops United! Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat Shops United grote volumecontracten opgebouwd heeft met diverse leveranciers. U kunt kiezen uit verzenders zoals DHL, PostNL, maar ook kleinere verzenders als Van Straaten Post. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zendingen handmatig in te voeren of te laten importeren uit bekende softwareaanbieders als Magento of CCV Shop. Voor zowel de kleine, middelgrote als grote webshops is de webapplicatie geschikt.

Gratis account

Al meer dan 2000 webwinkeliers gingen u voor en profiteren van de complete verzendoplossing van Shops United. Kiezen voor Shops United zorgt voor een besparing van duizenden euro’s per jaar. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn en hoeveel u kunt besparen? Bekijk de tarieven van Shops United dan snel en open gratis een account in slechts 10 seconde. Op de site vindt u een demonstratiefilmpje hoe u ziet hoe u gemakkelijk een account aanmaakt.