juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Holland Warmte

Ik heb een cv ketel gekocht bij Holland Warmte voor mijn restaurant!

Sinds kort ben ik eigenaar van een restaurant met veel potentie! Na de verbouwing wilde ik dat weekend erop het restaurant openen. Het moest een grootse opening worden maar drie dagen voor deze opening ging de cv ketel kapot. Natuurlijk baalde ik hier ontzettend van want zonder cv ketel kon de verwarming niet aan en ook kon er niet afgewassen worden met warm water. Zodoende moest ik zo snel als mogelijk een nieuwe cv ketel kopen. Ik kon de borden natuurlijk niet laten afwassen met koud water en natuurlijk kon ik het ook niet maken om mijn klanten in de koud te laten zitten!

Gelukkig belandde ik via het internet op de website van Holland Warmte. Bij Holland Warmte had ik de mogelijkheid om een Remeha cv ketel te bestellen. Deze cv ketel staat bekend om de kwaliteit en de lange levensduur. Daarnaast hanteert de bovenstaande aanbieder ook nog eens de laagste prijsgarantie. Na het zien van deze voordelen nam ik onmiddellijk contact op met de bovenstaande aanbieder. Ik wilde een Remeha cv ketel kopen!

Holland Warmte

Alles is goed gekomen!

Dankzij de snelle service van de bovenstaande aanbieder is alles goed gekomen. Twee dagen voor de grootste opening werd de nieuwe cv installatie geplaatst. Sindsdien functioneren de verwarmingen weer naar behoren en ook kan mijn personeel weer warm water gebruiken!

De bovenstaande aanbieder is mijn redder geweest door de snelle en goede service! Bent u opzoek naar een nieuwe cv ketel? Dan raad ik het u aan deze te kopen in de bovenstaande webshop!

CV ketel kopen