juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Implementatietraject bij mijn nieuwe werkgever.

Ben al een tijdje werkloos geweest en was dan ook zeer blij dat ik eindelijk een verlossend telefoontje kreeg dat ik was aangenomen bij een bedrijf in mijn buurt. Wat was ik blij, heb een gat in de lucht gesprongen. Maar voordat ik echt aan de bak kon moest ik eerst een Implementatietraject volgen. Hier worden de fijne kneepjes van het vak aan nieuwe werknemers geleerd. Het bedrijf in kwestie heeft te weinig tijd en mensen om zijn nieuwe werknemers op te leiden. Ik moet zeggen dat ik er enorm tegenop zag om weer aan het werk te gaan. Maar thuis zitten was ook niet echt de ideale oplossing, op een gegeven moment kwamen alle muren op me af. Ik moet zeggen dat het Implementatietraject me enorm is meegevallen, beter nog, zo was ik snel op de hoogte van alle werkzaamheden binnen het bedrijf. Binnen zeer korte tijd kon ik zelf aan de slag binnen het bedrijf. Kende inmiddels de fijne kneepjes van het vak, en ik moet zeggen het bevalt me super goed.  14365669046_74560e7cf2_o-300x200

Ben blij met mijn nieuwe baan.

Ik wist niet dat ik met zoveel plezier weer naar mijn werk kon gaan. Elke dag is er wel wat anders te beleven, geen enkele dag is hetzelfde. Zelfs als ’s ochtends de wekker gaat spring ik bijna fluitend mijn bed uit om naar mijn werk te gaan. Ik ben zo blij met mijn nieuwe baan, ik moet er niet aan denken om thuis te zitten zonder werk. Ik ben een heel ander mens geworden.  shore (1)