mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Instagram marketing voor de nieuwe generatie

Meer dan de helft van de jongeren tot 19 jaar gebruikt Instagram. Je denkt er misschien niet zo snel over na, maar bedenk je eens wat een enorme omvang dit is. Dat betreft dan alleen nog maar Nederland. Er zijn andere landen waar de omvang nog iets groter is. Je kunt dus wel bedenken wat je allemaal kunt bereiken door wat gerichte campagnes in te zetten. Alleen is het dan wel belangrijk dat die 58 procent van de jongeren ook weten wie jij bent. Daarom is er meer nodig dan alleen een account aanmaken en leuke content plaatsen.

Meer interactie

Waar Instagram vooral om bekendstaat, is dat er veel meer interactie met de volgers is. Dit is belangrijk want dit is de reden waarom Instagram marketing zo goed werkt. De juiste boodschappen kunnen zich als een olievlek verspreiden. Zeker wanneer je zelf een aantal actieve volgers hebt. Dan kan je al snel flinke stappen zetten met je bedrijf. Bedenk je eens of je met andere middelen ook zo snel 2,1 miljoen Nederlanders kunt bereiken. De sleutel tot dit succes is dan ook dat je voldoende volgers krijgt die een deel van het werk voor je uit handen nemen.

Flinke concurrentie

De keerzijde is natuurlijk wel dat je niet de enige bent die dit wil bereiken. Er is een flinke concurrentiestrijd die je aan moet durven gaan op Instagram. Dit kan je echter wel voor een deel zelf beïnvloeden. Dat doe je bijvoorbeeld door een bedrijf in te schakelen dat je nieuwe volgers kan bieden. Het gaat dan natuurlijk niet om vreemde bedrijven uit voormalige Oostbloklanden die met lege nepaccounts aankomen. Het is de bedoeling dat je ook echt met echte volgers te maken krijgt. Gelukkig is dit ook te regelen door de juiste bedrijven. Daarmee kan je het spel in gang trekken.

Hoge kwaliteit

Het voordeel van Instagram is dat op alle fronten dit sociale medium wordt gezien als het medium van de kwaliteit. Of het nu om de content gaat of om de manier waarop er met volgers wordt omgegaan. Je snapt dan dus ook waarom het zo belangrijk is om de juiste hoeveelheid volgers te hebben. Dit geeft namelijk een bepaald gevoel van waarde mee aan gebruikers die jou nog niet kennen. Wanneer zij jouw campagnes voorbij zien komen, dan zullen ze door de hoeveelheid volgers die je hebt eerder geloven dat jij de juiste persoon bent of het juiste bedrijf hebt in de branche.

Zelf invloed uitoefenen door likes kopen

Veel berichten op Instagram hebben is een goed ding. De vindbaarheid van je berichten wordt door een paar factoren bepaald. Een van deze factoren zijn de hashtags (zoekwoorden) die je gebruikt. Zorg dat ze zo relevant mogelijk zijn. De tweede belangrijke factor is het aantal likes op je bericht. Likes kopen voor Instagram is de snelste methode om je account te laten groeien en ervoor te zorgen dat je bericht ook beter vindbaar worden. Door een betere vindbaarheid krijg je vanzelf meer reacties en volgers op je profiel erbij. Heb je een zakelijk profiel welke als verlengstuk dient van je onderneming, dan zie je het aantal website bezoekers, en dus potentiële klanten in een korte tijd flink toeneemt. Probeer het maar eens uit en koop wat likes voor je berichten!