juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Janssens Kassasystemen

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar de laatste decennia in rap tempo op. En deze techniek is onlosmakelijk verbonden met succesvol ondernemen. Dus bent u met uw bedrijf aan het vernieuwen? En bent u toe aan een nieuw kassasysteem? Dan bent u bij Janssens Kassasystemen aan het goede adres. Janssens Kassasystemen is een toonaangevend bedrijf op het gebied van complete automatiseringsoplossingen voor horeca en retail. Zo kunt u bij ze terecht voor horeca automatisering, retail automatisering, traditionele kassa’s, tablet kassa’s en software op maat. U profiteert van een snel en synchroon systeem, waarmee altijd de beste service wordt gegarandeerd.

Tabletkassa’s

Een innovatie die met de technische ontwikkeling mee gaat is de tabletkassa. Hier profiteert u van de voordelen van de tablet. Zo heeft u overal ter wereld toegang tot uw omzetten, kunt u de tablet overzichtelijk en eenvoudig bedienen en heeft u een modern en zakelijk systeem. En of u nou 1 of 8 afrekenpunten wilt, u betaalt niks extra. En het hele kassasysteem is een prima oplossing met lage kosten. De tabletkassa is geschikt voor alle apparaten die beschikken over internet. Door de gemakkelijke toegang realiseert u in een handomdraai een nieuwe werkplek voor het afrekenen. En u geniet van een flexibele kassa, die op elk moment op elke plek kunt gebruiken.

Heeft u interesse?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Want ze gaan graag aan de slag om een passende oplossing te bedenken voor de vernieuwing van uw bedrijf. Zo blijft u altijd voorop lopen met de nieuwste ontwikkelingen. U bent ook welkom in één van de vestigingen. In Nijmegen kunt u terecht voor verkoop en trainingen, in Deurne kunt u terecht voor administratie en support. U leest het, u krijgt tal van mogelijkheden voor ondersteuning bij de kassasystemen.