juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Magento Webshop

Magento Webshop heeft zeer veel mogelijkheden

Sinds wij gebruik maken van de Magento Webshop, zien wij veel voordelen.  Wij kunnen nu de producten die wij in de webwinkel verkopen zelf bijhouden en beheren. Dat is zeer fijn, omdat onze voorraad regelmatig kan veranderen. Ook kunnen wij elke dag bijhouden als een artikel is uitverkocht, of als er nieuw artikelen op onze website moeten komen. Eigenlijk was het in het begin niet zo makkelijk als ik het hierboven heb geschreven. Vooral omdat ik zelf helemaal geen verstand heb van websites bouwen, laat staan bijwerken. Magento Webshop

Voordat dit allemaal zover was heb ik eerst aangeklopt bij RIFF. Dit bedrijf is een expert op het gebied van een webshop bouwen en nog heel veel meer. Gelukkig hebben zij ons goed kunnen helpen, om meer bekendheid te krijgen.

Wij beheren nu een zeer mooie Magento Webshop

Nadat wij met onze vraag om een Magento Webshop te bouwen bij RIFF hadden aangeklopt, zijn zij voor ons aan het werk gegaan. Voordeel is dat wij hierdoor het maximale uit onze onderneming kunnen halen. Alle processen die in deze site zijn ingebouwd, zijn volledig automatisch. Voordeel is dat je hierdoor geen extra administratieve handelingen hoeft te verrichten. 

Dit systeem is continu in ontwikkeling, omdat het vooral een open source programma is. Kenners en enthousiastelingen over de hele wereld zijn er dagelijks mee bezig om het te perfectioneren. Hiermee wordt bedoeld dat de broncode vermeld is en vrij beschikbaar is voor het publiek. Hierdoor kan iedereen vrij kopiëren, aanpassen en verspreiden zonder kosten aan auteursrechten en toeslagen te betalen. Magento Webshop

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die RIFF voor ons heeft uitgevoerd. Ons bedrijf is online, al door veel klanten bezocht en dat is meteen te merken aan onze omzet. Wij zijn RIFF dan ook zeer dankbaar voor wat zij voor ons bedrijf hebben betekend.