juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

bedje

Matras 80 x 220

Een matras nodig om perfect op uit te rusten? Neem traagschuim!

Een nieuw matras kopen is bepaald geen alledaagse bezigheid. Mocht je oude matras dus versleten zijn, dan is het belangrijk dat je even wat tijd besteedt aan het onderzoeken welk matras nu eigenlijk het best bij je past. Essentieel is dat je dan niet alleen bedenkt wat nu het beste zou zijn, maar ook of dit over bijvoorbeeld tien jaar nog steeds zo zou zijn. Naarmate we ouder worden verschuiven de behoeften en de prioriteiten namelijk nogal eens. Zo kan het op een dag zijn dat je meer behoefte hebt dan voorheen aan een matras waar je spieren en gewrichten werkelijk zo goed en zo snel mogelijk op kunnen rusten en herstellen. Is dit het geval, dan ligt het voor de hand dat je voor een traagschuim matras 80 x 220 (voor één persoon) kiest. Lees hieronder voor welke mensen een dergelijk matras ideaal zou zijn.

matras 80 x 220

Voor wie zijn traagschuim matrassen bij uitstek geschikt?

Traagschuim matrassen kenmerken zich door het feit dat je hier aardig in wegzakt, maar dat je spieren, gewrichten en botten toch goed ondersteund worden. In de volgende situaties is dit ideaal:

  • Als je een topsporter bent die regelmatig, bijvoorbeeld tijdens wedstrijden, moet presteren. Tussentijds snel en goed rusten is dan van wezenlijk belang.
  • Als je als patiënt een of meerdere nachten in het ziekenhuis moet verblijven. Veel ziekenhuisbedden zijn dan ook uitgerust met traagschuim matrassen.
  • Wanneer je klachten hebt aan de rug en/of de nek.