juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Website

Meer halen uit je onderneming door een online marketing bureau

Er zijn meerdere opties om als bedrijf naar toe te werken. Je kan je meer gaan focussen op bepaalde doelgroepen, misschien een ander product op de markt brengen of zelf een nieuwe markt aanboren. Sinds 1994 ben ik met mijn bedrijf actief binnen de beveiligingssystemen in Europa. Deze markt blijft veel veranderen door technologische ontwikkelingen en wetgevingen. Het is daarom van groot belang om alert te zijn op deze wisselende markt. Doordat wij ons hierdoor veel hebben laten leiden, hebben wij wel een groot productassortiment. Eigenlijk weten we niet helemaal waar we nu mee bezig zijn door dit veel te grote aanbod.

Hoe los je dit op?

Toen ik dit met een aantal van mijn zakenpartners besprak, werd mij geadviseerd om contact te zoeken met een online marketing bureau. Het bedrijf is bekend onder de naam van SEO Bureau. Naast online marketing doen zij ook bedrijven en ondernemers helpen met de algehele marketing. Doordat dit bedrijf hier veel kennis in heeft, weten zij waar ze mee bezig zijn en weten ze dit ook te overtuigen.

Na een aantal afspraken en het overdragen van bepaalde bestanden bij ons is er een marketingplan opgesteld. Hieruit kwam dat wij meer konden halen uit bepaalde klantengroepen en een aantal productgroepen niet winstgevend zijn. Door dit door te voeren hebben wij het afgelopen jaar meer winst gemaakt dan de voorgaande jaren!