april 18, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Nederlandse Facebook likes, welke meerwaarde heeft het?

Nederlandse Facebook likes kopen? Online adverteren is de laatste jaren ontzettend populair geworden door onder andere Adwords. Hierbij betaal je voor elke klik naar je website. Dit kan soms erg duur zijn en daarom willen bedrijven Facebook meer gebruiken om hun website te promoten.check-7

Om met een minimale investering het maximale uit de Facebook pagina te halen is het mogelijk om Facebook likes te kopen, maar helaas is niet elke aanbieder te vertrouwen.

Er zijn veel aanbieders die “echte Facebook likes” verkopen, maar deze likes komen van zogenaamde linkfarms. Indien je deze likes koopt zijn er eigenlijk mensen in verschillende landen die je pagina dan liken, maar dit wordt gedaan met nep-profielen.

Dit kan gedaan worden via een proxy-server. Dit is een server die in een ander land staat en gebruikt wordt als een tussenstation. Hierdoor kunnen deze personen eenvoudig 250 likes genereren van 1 computer.

Met deze officiële Facebook promotie is het mogelijk meer likes te krijgen binnen je regio, maar hier komen wel deels dezelfde likes uit vanuit linkfarms. Facebook probeert wel altijd de linkfarms uit het advertentienetwerk te halen, maar dit lukt ze niet altijd.

Wat zijn hier de consequenties van?

Als je veel likes ontvangt van deze zogenaamde linkfarms heeft dat een slecht effect op je de bereikbaarheid van je Facbeook pagina. Veel echte mensen zullen namelijk je updates niet zien, want Facebook heeft de nieuwsfeed als volgt ingericht.

Je plaatst een bericht als pagina.

Dit bericht wordt aan 5% van je volgers getoond

Wanneer van deze 5% mensen klikken op ‘vind ik leuk’ of reageren wordt het bericht weer aan 10% van de volgers getoond.

Wanneer van deze 10% meer mensen klikken op ‘vind ik leuk’, wordt het bericht getoond bij nog eens 20% enz.

Als je Facebook pagina veel fake likes heeft, zul je weinig likes ontvangen op je berichten. De berichten zullen daarnaast ook een veel kleiner bereik hebben.

Koop altijd de echte Nederlandse Facebook likes van Like4you

Om de bovenstaande redenen is het altijd verstandig om te investeren in echte likes. Deze likes komen van echte profielen af waar echte mensen achter zitten.

Like4you is een zeer betrouwbare aanbieder van Facebook likes. Zo verkopen ze uitsluitend echte Nederlandse Facebook likes van echter Nederlandse Facebook profielen. Er wordt geen gebruik gemaakt geautomatiseerde software. Zijn er likes verwijderd binnen 30 dagen? Dan vullen ze deze gratis voor je aan! Wacht daarom dus niet langer en bestel vandaag nog de Nederlandse Facebook likes bij Like4you!