juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Op zoek naar een private label

Op zoek naar een private label, zoek dan niet verder. Bij COSMETIZE  zit je aan het juiste adres.  Dit bedrijf heeft de mogelijkheid om een product of een hele productie lijn compleet uit handen te nemen. Zij zorgen ervoor dat producten zoals parfum, make-up, maar ook geurkaarsen en geursticks netjes worden ingepakt. Met of zonder de naam van jouw bedrijf of productlijn erop.

Zelf heb ik een eigen kapperszaak en hiervoor heb ik al meerdere keren de hulp van COSMETIZE ingeschakeld. De klanten die ik in mijn eigen zaak welkom heet, daar gebruik ik allemaal mijn eigen producten voor. Producten die ik in de loop van de jaren op de markt heb gebracht. Samen met het bovenstaande bedrijf heb ik een eigen lijn op weten te zetten en ik kan zeggen dat dit bijzonder goed loopt.  

Op zoek naar een private label, bekijk deze blog

Al jaren heb ik ervan gedroomd om een eigen zaak te hebben. Een eigen bedrijf met een zelf ontworpen cosmeticalijn. Natuurlijk heb ik dit niet binnen een paar weken bedacht, maar daar is een jarenlange ontwikkeling voor nodig geweest. Eigenlijk had ik dit allemaal veel eerder op touw kunnen zetten. Want daarvoor kan je COSMETIZE inschakelen. Zij weten precies wat wel en niet nodig is om een eigen geurlijn op te zetten en deze dan ook te kunnen verkopen. Zij nemen als het ware heel veel uit handen zoals de productie, als ook de volledige gehele productontwikkeling. Wil jij hier meer over weten, neem dan contact op of neem een kijkje op de website.